Forel for all

De vijvers

Onze forellenvisvijvers liggen vlakbij camping De Blikvaart tussen Berlikum en St. Annaparochie in het Noorden van Friesland.

De grote vijver is 150 m lang en 70 m breed, 2 tot 3 meter diep en heeft een speelse vorm met enkele eilanden en bruggetjes.

Door de ruime opzet is de vijver ook heel geschikt voor vliegvissers. Verder zijn alle gangbare aassoorten toegestaan incl. blinkers mits met single hook.

Bij aankomst melden bij receptie in de blokhut. Auto parkeren op parkeerterrein bij de vijver of het aangegeven parkeerterrein bij de boerderij. Betreden van het terrein is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal van uw eigendommen. Honden niet toegestaan. Afval e.d. graag in de prullenbakken deponeren.
Bij vertrek graag afmelden en afrekenen. Voor het vissen in onze vijvers is geen vergunning of vispas nodig.

Vissen
Vissen met 1 hengel per persoon. Voor een tweede hengel geldt een meerprijs van 50 %. Het voeren van de vissen is niet toegestaan. Niet gehaakte vis mag niet worden geschept. Vissen met blinker is alleen toegestaan met enkelvoudige haak. Gevangen forel mag niet worden teruggezet in de vijver. Slachten van de vis mag alleen op ‘slachttafel’ bij blokhut. Overgebleven aas niet in de vijver deponeren.
Eventueel gevangen graskarpers of steuren onmiddellijk terugzetten! Deze zijn voor het onderhoud van de vijvers.

Camping de Blikvaart
Voor gasten van Camping de Blikvaart (www.blikvaart.nl) hebben wij speciale tarieven. Naast vele mooie staplekken zijn er ook 2 fraaie 4 tot 6 persoons huisjes aanwezig. 2 ½ uur vissen inclusief uitleg en hulp schoonmaken vis 12,50 per persoon. Voor de echte liefhebbers hele dag vissen met 2 hengels 47,50 Euro

Je kunt bij ons ook een compleet uitgeruste hengel huren voor 3,50 Euro . Veel gebruikt aas; zgn. powerbait, een gekleurd en geurig soort pasta verkrijgbaar voor 5’00. Meelwormen en wasmotten v.a. 2 Euro per doosje indien aanwezig. Verder zijn diverse overige visbenodigdheden zoals haakjes, dobbers e.d. te koop.


Archieven

Categorieën